Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Giedrius S. Verificeret køber 28th Nov 2020
Brugte mange tørre gødninger, men denne er den bedste Brugte mange tørre gødninger, men denne er den bedste Essentiel Gødning og Mineraler Mix - 500g
David H. Verificeret køber 25th Nov 2020
Gør hvad det skal Gør hvad det skal Komplet CO2 Drop Checker Kit
John B. Verificeret køber 21st Nov 2020
Fantastisk kvalitet meget meget godt lavet. Virker meget godt. Bare fantastisk kan ikke fejl på dette produkt på nogen måde. Fantastisk kvalitet meget meget godt lavet. Virker meget godt. Bare fantastisk kan ikke fejl på dette produkt på nogen måde. Avanceret adapter til engangs CO2-cylindre
Stephen B. Verificeret køber 11th Nov 2020
Dette har været fantastisk og allerede sparet mig penge. Værdien af investeringen og CO2 Supermarket leveret hurtigt. Den bedste mulighed i Storbritannien. Dette har været fantastisk og allerede sparet mig penge. Værdien af investeringen og CO2 Supermarket leveret hurtigt. Den bedste mulighed i Storbritannien. SodaStream tilslutningsslange (DIN 477 - England / Europa)
Andy Verificeret køber 3rd Nov 2020
Bedre end de flaske ting! Bedre end de flaske ting! All-in-One komplet makroer og Micros Aquarium Plant Gødning
Nick P. Verificeret køber 26th Oct 2020
Drop checker er fantastisk, men løsningen, der fulgte med det, ser dårligt ud, det er grønt lige ud af flasken snarere end det blå, det skal være. Drop checker er fantastisk, men løsningen, der fulgte med det, ser dårligt ud, det er grønt lige ud af flasken snarere end det blå, det skal være. Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Dette sker ofte og skyldes, at opløsningen reagerer med CO2-niveauerne i flasken. Hvis du lægger det i drop checker og lader det stå i et par timer, ser du det skifter tilbage til blåt igen.

Maxim K. Verificeret køber 23rd Oct 2020
Det var ret let at opsætte, selvom jeg var forsigtig, da det er min første CO2-opsætning. Ser ud til at fungere godt hidtil med en sodastreamadapter og en flaske! Det var ret let at opsætte, selvom jeg var forsigtig, da det er min første CO2-opsætning. Ser ud til at fungere godt hidtil med en sodastreamadapter og en flaske! Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Tomas R. Verificeret køber 22nd Oct 2020
Fremragende co2-system med klare instruktioner. ser frem til endelig at få mine planter til at vokse! Fremragende co2-system med klare instruktioner. ser frem til endelig at få mine planter til at vokse! Avanceret akvarium CO2 system til plantetank 80L - 500L
Nick P. Verificeret køber 22nd Oct 2020
Jeg har haft dette et par uger, og det fungerer rigtig godt. Boblehastigheden og trykket har været nøjagtigt som jeg indstillede, og solenoiden har fungeret perfekt. Jeg har haft dette et par uger, og det fungerer rigtig godt. Boblehastigheden og trykket har været nøjagtigt som jeg indstillede, og solenoiden har fungeret perfekt. CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
Colin R. Verificeret køber 18th Oct 2020
Konfigurerer stadig men virker ok Konfigurerer stadig men virker ok Mixer Reactor CO2 Diffuser - Regelmæssig for akvarier op til 150L
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt