Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Pro Aquarium Co2-system Til Plantetank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System Til Aquarium 20L - 500L +

1 361,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, dobbelte trykmålere og 12V DC-solenoid (strømforsyning inkluderet) til tidsbestemt kontrol af CO2-dosering.
  • Precision regulator bobletæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Let CO2-adapter (valgfri).
  • Drop checker kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør af høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer til ryddelig slange.
 

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-system med justerbart udgangstryk kombinerer høj ydeevne og kvalitet til en overkommelig pris, hvor hver komponent tjener en vigtig funktion til et meget effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart udgangstryk for at sikre, at det kan imødekomme ethvert akvariums behov, hvad enten det er stort eller lille. Den højkvalitets 12v jævnstrømsmagnet (inkluderet strømtransformator) gør det muligt at kontrollere doseringen, så CO2 kan doseres på de tidspunkter og intervaller, du vælger. 12V DC-solenoiden giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Præcisionsnålventilen og bobletælleren giver mulighed for let at nå den krævede CO2-dosis.

For at sikre de bedste niveauer af CO2-diffusion opnås der en 'forstøverdiffusor'. Fordi boblerne, de producerer, er utroligt små ('atomstørrelse'). Fordi boblen er så lille, diffunderes de mere effektivt i akvarievandet end større bobler produceret af andre diffusorer og giver derfor utroligt høje niveauer af diffusion. Det betyder, at der spildes meget lidt CO2, hvilket sparer penge på lang sigt.

En drop checker er inkluderet i CO2-systemet, som bruges til nemt at indstille den korrekte CO2-dosis til dit akvarium. Uden en drop checker ville du i det væsentlige bare gætte på, hvor meget CO2 der skal doseres; en drop checker skifter farve for at afspejle, om du doserer for meget, for lidt eller den rigtige mængde.

Den (valgfri) pH-controller sætter din CO2-dosering på auto-pilot og sikrer, at CO2 kun doseres i akvariet, når og når det er nødvendigt. Når det bruges sammen med dropchecker, kan du sikre, at dine CO2- og pH-niveauer forbliver konstante for at give planterne de mest stabile vækstbetingelser, samtidig med at du også hjælper med at reducere algevækst.

Den (valgfri) 'Easy CO2 Adapter' giver dig mulighed for at hente den krævede CO2-cylinder fra en række praktiske placeringer og endda high-street butikker. Det er let og let at sikre den nødvendige gas til dit CO2-system. Du skal blot vælge, hvilken adapter du vil have; SodaStream-, engangs- eller Paintball-cylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre nødvendige emner, inklusive 3 m polyuretanrør, sugeklemmer og bobletæller.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Kevin E. Verificeret køber 28th Sep 2020
Perfekt kit alt god kvalitet og godt pakket. Hurtig levering Perfekt kit alt god kvalitet og godt pakket. Hurtig levering
Jean P. Verificeret køber 16th Jul 2020
Et komplet sæt kan være lidt dyrere end hvad der findes på internettet, men med klare og effektive tutorials og en effektiv, kompetent og tilgængelig eftersalgsservice Et komplet sæt kan være lidt dyrere end hvad der findes på internettet, men med klare og effektive tutorials og en effektiv, kompetent og tilgængelig eftersalgsservice
John T. Verificeret køber 31st May 2020
Fremragende produkt fungerer rigtig godt, jeg havde et problem med det at forsegle montagen på min CO2 FE. Jeg beskeder dem, og de svarede og sendte mig ekstra skiver den dag problemet blev løst. Fremragende produkt fungerer rigtig godt, jeg havde et problem med det at forsegle montagen på min CO2 FE. Jeg beskeder dem, og de svarede og sendte mig ekstra skiver den dag problemet blev løst.
Peter J. Verificeret køber 10th May 2020
Fantastisk service. Produkt godt bygget og let at bruge Fantastisk service. Produkt godt bygget og let at bruge
Tobias L. Verificeret køber 18th Mar 2020
Masser af penge og skræmmende at bestille, som nybegynder jeg er. Men det var helt unødvendigt, fordi det var hurtigt at få tingene hjem, og når jeg engang lykkedes mig at skrue alle tingene sammen, fungerer det helt efter alle kunstens regler. Masser af penge og skræmmende at bestille, som nybegynder jeg er. Men det var helt unødvendigt, fordi det var hurtigt at få tingene hjem, og når jeg engang lykkedes mig at skrue alle tingene sammen, fungerer det helt efter alle kunstens regler.
Ricardo R. Verificeret køber 22nd Feb 2020
Så langt så godt. Materialer af god kvalitet. Så langt så godt. Materialer af god kvalitet.
Martin K. Verificeret køber 9th Jan 2020
Meget godt kit og godt prissat, et par tandbørnsproblemer, men kun fordi jeg ikke har gjort det før. mine planter har ændret sig i farve og i størrelse allerede tak meget tak. Meget godt kit og godt prissat, et par tandbørnsproblemer, men kun fordi jeg ikke har gjort det før. mine planter har ændret sig i farve og i størrelse allerede tak meget tak.
Fadi A. Verificeret køber 26th Dec 2019
Hurtig levering, havde ikke tid til at prøve selve produktet endnu, virker lovende Hurtig levering, havde ikke tid til at prøve selve produktet endnu, virker lovende
Vince O. Verificeret køber 3rd Jul 2019
Førsteklasses service fra et førsteklasses firma Førsteklasses service fra et førsteklasses firma
Stephen C. Verificeret køber 3rd Jul 2019
Stor værdi for pengene at få pakken end at købe et emne ad gangen Stor værdi for pengene at få pakken end at købe et emne ad gangen
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
Designet til brug specifikt med akvarier; det har et let tilpasset design, justerbart arbejdstryk, magnetventil, dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil. Regulatoren passer til cylindere både lodrette og vandrette ventiler.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt