Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium Co2-system Til Plantet Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-system Til Plantet Tank 20L - 100L

1 204,49 kr Undskyld, ude af lager

Systemtilpasning

 

Nøgle Fakta

  • Vigtigt: Vi kan ikke sende CO2-patroner uden for England. Hvis du er uden for Det Forenede Kongerige, skal du sikre dig, at du vælger 'Ingen CO2-kassetter'.
  • I Storbritannien kræver komprimeret gas specialkurer til transport, og derfor kan samme dag forsendelse ikke garanteres.
  • Nano CO2-regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, udgangstryksmåler og 12V DC solenoid (nettransformator inkluderet) til tidsstyring af CO2-dosering.
  • Precision inline bobetæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Drop checker-kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.
  • En CO2-patron vil vare 3-4 måneder i 75L akvarium (1 boble hver 2. sekund 8 timer om dagen).
  • Højde: 26 cm Bunden af bunden til toppen af regulatoren (inkl. Patron).
 

Beskrivelse

Nano-akvarier er steget i popularitet i de senere år, men kravet om at tilføje CO2 for at fremme kraftig plantevækst forbliver stadig, fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvarier er små, er det ofte tilfældet, at de ikke er forsynet med et stativ eller et skab, og derfor er stort / voluminøst CO2-udstyr vanskeligt at skjule, hvilket gør et normalt CO2-system uegnet. Vores Nano CO2-system overvinder dette problem ved at bruge det mindste, men højeste kvalitetsudstyr, der er til rådighed, og inkluderer alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et yderst effektivt CO2-system til dit akvarium.

Regulatoren har justerbart udgangstryk, som er en sjælden funktion for udstyr af denne størrelse. Den har også en nåleventil med høj præcision, der kan producere nøjagtig doseringskontrol helt ned til 1 boble hvert 10. sekund, der kan imødekomme akvarier helt op til 20L. For at holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet til at fastgøres direkte til små CO2-patroner, som selv for et 100L akvarium vil vare i op til 3 måneder, hvilket gør det til en meget praktisk og omkostningseffektiv løsning. Regulatoren har også en integreret 12v DC magnetventil (lysnettet transformer inkluderet) for at gøre det muligt at kontrollere CO2 og kun dosis til bestemte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er tændt. 12V DC solenoid giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

diffusoren er en top af området 'forstøver' diffusor, der producerer en uklarhed af utroligt små bobler af CO2, hvilket giver de allerbedste diffusionsniveauer. Dette sikrer, at meget lidt CO2 spildes og sparer penge på lang sigt.

En nano-størrelse dråbe checker er også inkluderet for at sikre, at du finder den rigtige CO2-dosering til dine specifikke akvariumbehov.

Vores Nano CO2-system leveres også med alt andet udstyr, inklusive bobetæller, 3 m polyurethan-rør, sugeklemmer og et støttefod til CO2-patronen / regulatoren. I dette tilfælde er små virkelig smukke.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Vladimir . Verificeret køber 14th Apr 2021
Fantastisk kit. Hvert stykke er godt lavet med kvalitet. Den bedste forhold pris-værdi Fantastisk kit. Hvert stykke er godt lavet med kvalitet. Den bedste forhold pris-værdi
Julian M. Verificeret køber 24th Mar 2021
Fantastisk kit - gør nøjagtigt hvad jeg har brug for det med en høj grad af nøjagtighed Fantastisk kit - gør nøjagtigt hvad jeg har brug for det med en høj grad af nøjagtighed
Stephen K. Verificeret køber 20th Feb 2021
Fantastisk opsætning og meget hjælpsomt personale tak igen Fantastisk opsætning og meget hjælpsomt personale tak igen
Neil F. Verificeret køber 14th Feb 2021
Hurtig levering og virkelig let at konfigurere ved hjælp af webstedsinstruktionerne og YouTube-videoer. Meget tilfreds med mit køb.... og efter at være oprettet i en uge er plantevæksten fantastisk. Hurtig levering og virkelig let at konfigurere ved hjælp af webstedsinstruktionerne og YouTube-videoer. Meget tilfreds med mit køb.... og efter at være oprettet i en uge er plantevæksten fantastisk.
Daniel C. Verificeret køber 23rd Jan 2021
Brug dette til min 25 liter. Det var let at opsætte uden lækager, og nåleventilen tillader finjustering, hvilket er virkelig vigtigt for et så lille volumen. En boble hvert 6. sekund fungerer godt for mig. Fantastisk produkt Brug dette til min 25 liter. Det var let at opsætte uden lækager, og nåleventilen tillader finjustering, hvilket er virkelig vigtigt for et så lille volumen. En boble hvert 6. sekund fungerer godt for mig. Fantastisk produkt
Linda . Verificeret køber 16th Jan 2021
Fantastisk Mine planter elsker det Fantastisk Mine planter elsker det
Matti P. Verificeret køber 9th Dec 2020
Dette er langt det bedste nano co2-system, der er tilgængeligt - intet kommer tæt på. Dette er langt det bedste nano co2-system, der er tilgængeligt - intet kommer tæt på.
Edward C. Verificeret køber 23rd Sep 2020
Kvalitetssæt. Meget hjælpsomme personale. Let at konfigurere og fungerer perfekt. Alle leverede varer er kvalitetsfremstillet. Glad for, at jeg brugte den lille smule ekstra til dette sæt. Bør vare i årevis. Kvalitetssæt. Meget hjælpsomme personale. Let at konfigurere og fungerer perfekt. Alle leverede varer er kvalitetsfremstillet. Glad for, at jeg brugte den lille smule ekstra til dette sæt. Bør vare i årevis.
Dan C. Verificeret køber 13th Sep 2020
Fantastisk produkt, let at opsætte og hurtigt komme i gang. Vil bestemt anbefale! Fantastisk produkt, let at opsætte og hurtigt komme i gang. Vil bestemt anbefale!
Chris A. Verificeret køber 2nd Sep 2020
Jeg er helt ny på denne hobby (aquascaping, plantede akvarier osv.) Og var bekymret for, at jeg måske var ude af min dybde, men fandt det meget simpelt at oprette med klare instruktioner. Jeg er helt ny på denne hobby (aquascaping, plantede akvarier osv.) Og var bekymret for, at jeg måske var ude af min dybde, men fandt det meget simpelt at oprette med klare instruktioner.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Vores Nano-regulator med magnetventil er perfekt til små eller nano-akvarier, der kræver lave niveauer af CO2-dosering for at fremme plantevækst.
 
 
Lille Bazooka (op Til 200L)
Lille Bazooka (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-størrelse drop checker sæt ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Designet til brug specielt med Nano CO2-patroner, sikrer støtteholderen din patron og regulator opretstående og vil ikke let falde over.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt