Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Cylinder Refill Adapter

SodaStream Cylinder Refill Adapter

491,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
17,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nøgle Fakta

 • Sikker påfyld SodaStream cylindre fra en større donor cylinder.
 • Tilslut til DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 donor / forældrelsescylindre.
 • Refill SodaStream-cylindre, der anvendes i Storbritannien / USA / Europa (resten af ​​verden), eller i Australien / New Zealand.
 • Fungerer på * alle * typer af SodaStream-cylinderventil, herunder 'booby-fanget' model, som tilsyneladende forhindrer genopfyldning.
 • SodaStream isoleringsfunktion til sikker fjernelse af cylinder.
 • Dump / udluftningsventil til sikker og kontrolleret udledning af gas.
 • Integreret trykmåler til sikkerhed og visning af donorcylindertryk.
 • Tænd / sluk knap til styret frigivelse.
 • Højest mulige kvalitetsdesign og fremstilling.
 

Beskrivelse

Vores SodaStream Cylinder Refill Adapter giver dig frihed og evne til at genopfylde dine SodaStream-cylindre til en brøkdel af prisen, du betaler for udveksling hos en forhandler. Genopfyldningsadapteren bruges til at genopfylde SodaStream-cylindre sikkert fra større donorcylindre. Den er designet til at forbinde til enten en CGA 320 eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcylinder, og tilslut derefter enten direkte til SodaStream-cylinderen eller via en ekstra højtryksslange som vist i produktfotos.

Kundsikkerhed er altid vores primære overvejelse ved design af nye produkter. Derfor indeholder vores refilladapter et trykmåler for at sikre, at donorcylinderens tryk ikke overstiger modtagercylinderens trykspecifikation, en on / off-knap for nem og direkte kontrol af genopfyldningsprocessen og en dumpnings- / udluftningsventil for at skubbe resterende gas i forbindelsen mellem donor og recipientcylinder, når genopfyldning er afsluttet.

Instruktioner

 • Slut refilladapteren til forælder / donorcylinderen.
 • Skru SodaStream adapteren i påfyldningsadapteren.
 • Skru SodaStream-cylinderen i adapteren.
 • Åbn ventilen på forælder / donorcylinderen for at frigøre gasen.
 • Drej afstødningsventilen for at frigøre gasen.
 • Drej SodaStream-ventilens knap for at injicere gas i cylinderen.
 • Du hører gas, som strømmer ind i cylinderen. Genopfyldning tager cirka 30 sekunder.
 • Når genopfyldning er færdig, stop CO2 ved at dreje afbryderen.
 • Isolér SodaStream-cylinderen ved at dreje justeringsknappen.
 • Slip resterende gas ved at åbne dumpnings- / udluftningsventilen.
 • Fjern SodaStream-cylinderen fra adapteren.
 • Gentag genopfyldningsprocessen for hver SodaStream-cylinder.
 • Når du er færdig, skal du lukke ventilen på forælder / donorcylinderen.
 • Klik her for at læse hele SodaStream Cylinder Refill Adapter instruktionerne
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Anthony B. Verificeret køber 29th May 2021
Fremragende service, leveret på ingen tid. Adapter fungerer perfekt. Instruktionerne er fremragende og nemme at følge. Fremragende service, leveret på ingen tid. Adapter fungerer perfekt. Instruktionerne er fremragende og nemme at følge.
Anthony B. Verificeret køber 28th May 2021
Fungerer glimrende med de 2 cylindre, som jeg begge har med forskellige versioner af ventilen uden problemer overhovedet. Godt gjort let at bruge. Fungerer glimrende med de 2 cylindre, som jeg begge har med forskellige versioner af ventilen uden problemer overhovedet. Godt gjort let at bruge.
Jon K. Verificeret køber 26th May 2021
Jeg indrømmer, at jeg prøvede at købe en billig påfyldningsadapter, men lad mig spare alle pengene og kræfterne og sige, at de ikke fungerer - du spilder dine penge - DETTE FUNGERER! Som jeg har opdaget, skal du for at kunne genopfylde SodaStream-cylindrene være i stand til at kontrollere gasstrømmen, der overføres til cylinderen for at overvinde Læs mere... Jeg indrømmer, at jeg prøvede at købe en billig påfyldningsadapter, men lad mig spare alle pengene og kræfterne og sige, at de ikke fungerer - du spilder dine penge - DETTE FUNGERER! Som jeg har opdaget, skal du for at kunne genopfylde SodaStream-cylindrene være i stand til at kontrollere gasstrømmen, der overføres til cylinderen for at overvinde envejs / anti-genopfyldningsventilen, der er monteret på SodaStream-cylinderen, og også have en sikker måde at rense den resterende gas, når du er færdig med at genopfylde - denne genopfyldningsadapter har begge disse funktioner. Jeg kan varmt anbefale dette, det fungerer meget godt!
Charlotte W. Verificeret køber 14th May 2021
Så meget bedre end de små sodavandbeholdere. Føles robust. Så meget bedre end de små sodavandbeholdere. Føles robust.
Russell D. Verificeret køber 13th May 2021
Perfekt præcis hvad det er meningen at gøre !!! Købte en billig fra Amazon, som ikke fungerede. Det ekstra værd Perfekt præcis hvad det er meningen at gøre !!! Købte en billig fra Amazon, som ikke fungerede. Det ekstra værd
Simon M. Verificeret køber 8th May 2021
Anstændig. Gør hvad det antages at gøre Anstændig. Gør hvad det antages at gøre
Ian G. Verificeret køber 22nd Apr 2021
Godt lavet, solidt stykke sæt. Følg de klare instruktioner, der blev downloadet fra hjemmesiden om montering og brug, og fyldte de første to cylindre let og hurtigt. Kun mindre uenighed er, at manometeret er meget lille, og hvis det ender nedad efter montering, er det meget vanskeligt at læse. Når det er sagt, er det faktisk ikke nødvendigt; efter den første Læs mere... Godt lavet, solidt stykke sæt. Følg de klare instruktioner, der blev downloadet fra hjemmesiden om montering og brug, og fyldte de første to cylindre let og hurtigt. Kun mindre uenighed er, at manometeret er meget lille, og hvis det ender nedad efter montering, er det meget vanskeligt at læse. Når det er sagt, er det faktisk ikke nødvendigt; efter den første brug gik jeg ikke med at kontrollere det. Du kan høre gassen strømme og stoppe, og vejning af den fyldte cylinder i slutningen fortæller dig, at den er fuld. Anbefalet - efter at have læst anmeldelser af andre billigere produkter og under hensyntagen til, hvor meget fyldning dine egne CO2-cylindre sparer, synes dette værd at være de små ekstra omkostninger værd.
De K. Verificeret køber 23rd Mar 2021
Gør hvad det skal. Let at installere. Klar forklaring Gør hvad det skal. Let at installere. Klar forklaring
Ashra S. Verificeret køber 21st Mar 2021
Forsøgte flere adaptere. Dette er den første, der fungerer rigtig godt, men du har virkelig brug for udskiftningsventilen på sodastream-flasken. Husk også, at du i dag skal betale importafgifter fra England. De tilføjes Forsøgte flere adaptere. Dette er den første, der fungerer rigtig godt, men du har virkelig brug for udskiftningsventilen på sodastream-flasken. Husk også, at du i dag skal betale importafgifter fra England. De tilføjes
Iain T. Verificeret køber 20th Mar 2021
Solid konstruktion og nem at bruge. En forbedring ville være at gøre manometeret synligt forfra på alle donorcylindre, vi skal se dette nedenfra, hvilket er lidt smertefuldt. Solid konstruktion og nem at bruge. En forbedring ville være at gøre manometeret synligt forfra på alle donorcylindre, vi skal se dette nedenfra, hvilket er lidt smertefuldt.
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Genopfyldning af en SodaStream cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt