Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > Disponible CO2 Cylinder Adaptere > Avanceret Adapter Til Engangs Co2-cylindre

Avanceret Adapter Til Engangs CO2-cylindre

170,99 kr
Avanceret adapter til engangs CO2-cylindre
Undskyld, ude af lager Advisér mig, når den er på lager
16,99 kr
O-ring tætning til engangs cylinderadaptere (2 pakke)
 

Nøgle Fakta

  • Brug engangs CO2-cylindre som din CO2-kilde.
  • Konverterer engangs CO2-cylindertråd (M10x1) til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien)
  • Brug din eksisterende CO2-regulator uden nogen ændring
  • Avanceret adapterdesign betyder ikke flere lækager, mens adapteren monteres på cylinderen
  • Robust design og fremstilling - vil vare livet.
  • Nem installation.
 

Beskrivelse

Vores avancerede adapterdesign giver dig mulighed for at tilslutte en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 møtrik - dækker UK, Europa og Asien) til en engangs CO2-cylinder. Nem installation uden risiko for lækager.

Engangs CO2-cylindre er let tilgængelige fra en lang række detailhandlere, herunder DIY-butikker og bilvedligeholdelsesforretninger, hvilket sikrer, at en levering af CO2 altid er let at få.

Instruktioner

 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

John B. Verificeret køber 21st Nov 2020
Fantastisk kvalitet meget meget godt lavet. Virker meget godt. Bare fantastisk kan ikke fejl på dette produkt på nogen måde. Fantastisk kvalitet meget meget godt lavet. Virker meget godt. Bare fantastisk kan ikke fejl på dette produkt på nogen måde.
David V. Verificeret køber 14th Oct 2020
Meget nyttigt at konvertere M10 til W21.8 for at tilslutte en co2-reduktor. Meget nyttigt at konvertere M10 til W21.8 for at tilslutte en co2-reduktor.
Graham S. Verificeret køber 27th Aug 2020
Materiale og fremstilling af god kvalitet. Materiale og fremstilling af god kvalitet.
Jeremy D. Verificeret køber 15th Aug 2020
Adapteren er af god kvalitet, leveret klar til brug. Adapteren er af god kvalitet, leveret klar til brug.
Robert I. Verificeret køber 22nd Nov 2019
Let at tilslutte, virkelig massiv ventil. Tilfreds med produktet Let at tilslutte, virkelig massiv ventil. Tilfreds med produktet
Frank K. Verificeret køber 18th Feb 2019
Velegnet adapter med en meget glat styringsventil. Den eneste lille niggle og det er nobodys skyld (men min) er, at på grund af den lille m10 x 1 tråd på engangskoblet med engangscylindre er det umuligt at skrue i cylinderen for at "føle" punktet, når du berører o- ring tætning så videre mit første forsøg jeg over strammet og squashed sælen så ingen gas blev slået igennem. Jeg ved, at Læs mere... Velegnet adapter med en meget glat styringsventil. Den eneste lille niggle og det er nobodys skyld (men min) er, at på grund af den lille m10 x 1 tråd på engangskoblet med engangscylindre er det umuligt at skrue i cylinderen for at "føle" punktet, når du berører o- ring tætning så videre mit første forsøg jeg over strammet og squashed sælen så ingen gas blev slået igennem. Jeg ved, at dette er nævnt i installationsvejledningen, men jeg forstod ikke, hvor nemt det var at gøre. Men en meget mindre observation af et ellers meget godt produkt, der synes at fungere godt uden lækager, nu har jeg slukket gasflasken lidt for at få en gastryksaflæsning på måleren.
David J. Verificeret køber 19th Jul 2018
Meget velegnet, nem at sætte op, fungerer perfekt. Meget velegnet, nem at sætte op, fungerer perfekt.
Jorge B. Verificeret køber 30th Mar 2018
Perfekt fungerer godt Perfekt fungerer godt
Michael I. Verificeret køber 24th Jan 2018
Meget godt lavet og virker en godbid - ved hjælp af JBL engangsbeholdere Meget godt lavet og virker en godbid - ved hjælp af JBL engangsbeholdere
Mark S. Verificeret køber 31st Dec 2017
Jeg købte denne adapter, da jeg fandt det stadig vanskeligere at få den større tank refiled og engangstankerne så en levedygtig mulighed. Som altid med alle de produkter, jeg har købt fra Co2 supermarked, er det fornuftigt prissat og god kvalitet og ankom i en mere end acceptabel tidsskala. Jeg har lige lige begyndt at bruge det, og jeg må indrømme, at jeg fandt det lidt forvirrende at have Læs mere... Jeg købte denne adapter, da jeg fandt det stadig vanskeligere at få den større tank refiled og engangstankerne så en levedygtig mulighed. Som altid med alle de produkter, jeg har købt fra Co2 supermarked, er det fornuftigt prissat og god kvalitet og ankom i en mere end acceptabel tidsskala. Jeg har lige lige begyndt at bruge det, og jeg må indrømme, at jeg fandt det lidt forvirrende at have tænd / sluk-knappen i en "omvendt rækkefølge" I.E. med uret for at åbne, men når jeg blev vant til det, fungerer det godt, og jeg har en garanteret forsyning af engangstankene, så se frem til mange års brug af den lille adapter.
Se flere anmeldelser  Loading
Set fra siden af avanceret adapter til engangs CO2-cylindre
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt