Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80l - 500l

Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80L - 500L

1 159,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Avanceret Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Drop checker kit til korrekt CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør af høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.
 

Beskrivelse

Det avancerede akvarium CO2 system kombinerer produkter af høj kvalitet med en overkommelig pris, og indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et meget effektivt og effektivt CO2 system for at opnå en fantastisk plantevækst i dit akvarium.

Regulatoren har dobbelt trykmålere, der viser cylindertrykket og udgangs- / arbejdstrykket og en magnetventil, der kan tilsluttes til stikkontakt eller timerudtag, så CO2-udstødning kan tændes og slukkes ved definerede intervaller (som regel at falde sammen med når akvariet lys er tændt). Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Nålventilen muliggør finjustering af CO2-dosering og kan opnå doseringshastigheder så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nævnt overvåges doseringen ved at tælle hvor mange bobler pr. Sekund (eller minut) der tilsættes til akvariet vand. Boblerne tælles med en "bobletæller", som er en enhed, som forbinder regulatorens nåleventil og gør det muligt at se bobler af gas, der bevæger sig gennem enheden. En højkvalitets boble tæller er også inkluderet i sættet.

Som standard vedhæfter regulatoren til 'normale' CO2-cylindre, men du kan også tilføje en 'Easy CO2 Adapter', som gør det muligt at anvende ledige CO2-cylindre fra high street butikker, såsom SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindre. Den type adapter, der er inkluderet til dette sæt, er den "avancerede" model, som muliggør kobling til cylinderen, inden drejeknappen drejes for at frigøre gassen. Dette sikrer, at regulatoren, adapteren og cylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tæt, inden der frigives nogen gas gør det både sikkert og nemt at installere og bruge.

En forstøvningsdiffusor er også forsynet med CO2-systemet, og du kan vælge mellem 'bazooka'-typen, som er indsat inden for akvariet eller' inline'-typen, som er forbundet med dit filterrør som vand- kommer ind i akvariet fra dit filter. Forstøvningsdiffusorerne giver usædvanlige niveauer af CO2-diffusion, fordi størrelsen af de bobler, der udsendes, er utroligt små.

Den drop checker inkluderet i systemet ændrer farve for at afspejle CO2 niveauer i akvariet. Enheden er permanent installeret i akvariet og gør det muligt at ændre din CO2-dosis (ved hjælp af nåleventilen og bobletælleren) for at opnå optimale CO2-niveauer. Hvis drop-checkeren er blå, angiver det utilstrækkelige CO2-niveauer; hvis den er gul, angiver det for stort CO2; og hvis det er grønt, angiver det optimale CO2-niveauer.

Også inkluderet er de forskellige tilbehør, der er nødvendige, såsom Polyurethan rør til at forbinde delene sammen, og også suge clips for at sikre, at slangen er pænt skjult fra visning.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Chris F. Verificeret køber 13th Apr 2021
Let at sætte op. Bobletæller ser ud til at løbe tør for vand på cirka en uge. Let at sætte op. Bobletæller ser ud til at løbe tør for vand på cirka en uge.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Tip: Brug en let mineralolie, såsom babyolie, i stedet for vand.

Derek M. Verificeret køber 31st Mar 2021
A * Første klasse A * Første klasse
Andreas H. Verificeret køber 7th Feb 2021
Meget hurtig levering! Adapteren til SodaStream-cylindrene havde en lækage. Jeg var virkelig tilfreds med det hurtige svar og udskiftningen - alt fungerer fint nu. Tak! Meget hurtig levering! Adapteren til SodaStream-cylindrene havde en lækage. Jeg var virkelig tilfreds med det hurtige svar og udskiftningen - alt fungerer fint nu. Tak!
Matthew T. Verificeret køber 3rd Feb 2021
Godt produkt, god service. Godt produkt, god service.
Tony R. Verificeret køber 30th Jan 2021
Alt nødvendigt til opsætning bortset fra CO2 og i henhold til min ordre Alt nødvendigt til opsætning bortset fra CO2 og i henhold til min ordre
Cliff J. Verificeret køber 30th Jan 2021
Alt fungerer fint, ingen problemer. Meget klare instruktioner, idiot bevis! Fantastisk firma at beskæftige sig med. Alt fungerer fint, ingen problemer. Meget klare instruktioner, idiot bevis! Fantastisk firma at beskæftige sig med.
Dale A. Verificeret køber 28th Jan 2021
Alt oprettet fungerer godt de indstillede instruktioner, hvor det var meget nyttigt Alt oprettet fungerer godt de indstillede instruktioner, hvor det var meget nyttigt
Jamie H. Verificeret køber 12th Jan 2021
Fantastisk pakke til at komme i gang med co2. Alt hvad du behøver. Store Fantastisk pakke til at komme i gang med co2. Alt hvad du behøver. Store
Nigel J. Verificeret køber 10th Jan 2021
Enkel og nem at installere. Enkel og nem at installere.
Edward B. Verificeret køber 29th Dec 2020
Let at installere med nemme instruktioner. Fungerer perfekt, og bobletælleren holder med solenoiden, hvor jeg sætter den. Diffusoren giver ultrafine bobler, hvilket er perfekt. Meget tilfreds med mit køb og vil helt sikkert gøre CO2 Supermarket til min fremtidige krav. Let at installere med nemme instruktioner. Fungerer perfekt, og bobletælleren holder med solenoiden, hvor jeg sætter den. Diffusoren giver ultrafine bobler, hvilket er perfekt. Meget tilfreds med mit køb og vil helt sikkert gøre CO2 Supermarket til min fremtidige krav.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Det er designet til brug specifikt med akvarier og har et let at passe design, magnetventil, dobbelttrykmålere og nøjagtig nåleventil til præcis CO2-dosering. Regulatoren passer til cylindre med vandrette ventiler, den type, der findes på industrielle CO2-cylindre.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt