Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80l - 500l

Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80L - 500L

1 108,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Avanceret Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Drop checker kit til korrekt CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør af høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.
 

Beskrivelse

Det avancerede akvarium CO2 system kombinerer produkter af høj kvalitet med en overkommelig pris, og indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et meget effektivt og effektivt CO2 system for at opnå en fantastisk plantevækst i dit akvarium.

Regulatoren har dobbelt trykmålere, der viser cylindertrykket og udgangs- / arbejdstrykket og en magnetventil, der kan tilsluttes til stikkontakt eller timerudtag, så CO2-udstødning kan tændes og slukkes ved definerede intervaller (som regel at falde sammen med når akvariet lys er tændt). Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Nålventilen muliggør finjustering af CO2-dosering og kan opnå doseringshastigheder så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nævnt overvåges doseringen ved at tælle hvor mange bobler pr. Sekund (eller minut) der tilsættes til akvariet vand. Boblerne tælles med en "bobletæller", som er en enhed, som forbinder regulatorens nåleventil og gør det muligt at se bobler af gas, der bevæger sig gennem enheden. En højkvalitets boble tæller er også inkluderet i sættet.

Som standard vedhæfter regulatoren til 'normale' CO2-cylindre, men du kan også tilføje en 'Easy CO2 Adapter', som gør det muligt at anvende ledige CO2-cylindre fra high street butikker, såsom SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindre. Den type adapter, der er inkluderet til dette sæt, er den "avancerede" model, som muliggør kobling til cylinderen, inden drejeknappen drejes for at frigøre gassen. Dette sikrer, at regulatoren, adapteren og cylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tæt, inden der frigives nogen gas gør det både sikkert og nemt at installere og bruge.

En forstøvningsdiffusor er også forsynet med CO2-systemet, og du kan vælge mellem 'bazooka'-typen, som er indsat inden for akvariet eller' inline'-typen, som er forbundet med dit filterrør som vand- kommer ind i akvariet fra dit filter. Forstøvningsdiffusorerne giver usædvanlige niveauer af CO2-diffusion, fordi størrelsen af de bobler, der udsendes, er utroligt små.

Den drop checker inkluderet i systemet ændrer farve for at afspejle CO2 niveauer i akvariet. Enheden er permanent installeret i akvariet og gør det muligt at ændre din CO2-dosis (ved hjælp af nåleventilen og bobletælleren) for at opnå optimale CO2-niveauer. Hvis drop-checkeren er blå, angiver det utilstrækkelige CO2-niveauer; hvis den er gul, angiver det for stort CO2; og hvis det er grønt, angiver det optimale CO2-niveauer.

Også inkluderet er de forskellige tilbehør, der er nødvendige, såsom Polyurethan rør til at forbinde delene sammen, og også suge clips for at sikre, at slangen er pænt skjult fra visning.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Tomas R. Verificeret køber 22nd Oct 2020
Fremragende co2-system med klare instruktioner. ser frem til endelig at få mine planter til at vokse! Fremragende co2-system med klare instruktioner. ser frem til endelig at få mine planter til at vokse!
Elias M. Verificeret køber 27th Sep 2020
Godt produkt og fungerer korrekt Godt produkt og fungerer korrekt
John N. Verificeret køber 23rd Jun 2020
Bobler !. En af mine nye planter begyndte at perle i aften, jeg fik carboncyklus til at fungere, mig, det er hvor godt dette system er, hvis jeg kan gøre det... Bobler !. En af mine nye planter begyndte at perle i aften, jeg fik carboncyklus til at fungere, mig, det er hvor godt dette system er, hvis jeg kan gøre det...
Michael J. Verificeret køber 18th Jun 2020
Fantastisk sæt og stor værdi, anbefales stærkt Fantastisk sæt og stor værdi, anbefales stærkt
Fredrik K. Verificeret køber 18th Jun 2020
Meget tilfreds, meget gode instruktioner og meget let at installere. Meget gode og hurtige svar på spørgsmål! Meget tilfreds, meget gode instruktioner og meget let at installere. Meget gode og hurtige svar på spørgsmål!
Tim C. Verificeret køber 24th May 2020
Ny på at bruge co2 så stillede mange spørgsmål. Fik altid et svar fra Martin med inden for 24 timer eller mindre. Fantastisk kundeservice Kunne ikke anmode om mere. Udstyret var let at installere. Jeg brugte en ildslukker uden problemer. Bestiller igen til mine andre tanke. Leveringen var hurtig nok let forsinkelse, men ikke på grund af dem. Ny på at bruge co2 så stillede mange spørgsmål. Fik altid et svar fra Martin med inden for 24 timer eller mindre. Fantastisk kundeservice Kunne ikke anmode om mere. Udstyret var let at installere. Jeg brugte en ildslukker uden problemer. Bestiller igen til mine andre tanke. Leveringen var hurtig nok let forsinkelse, men ikke på grund af dem.
Alisa T. Verificeret køber 12th May 2020
Let at installere. Mit akvarium ser efter kun 2 uger SOOOO MYE bedre. Før dette spildte jeg penge med at købe nye planter til erstatning for de døde planter, der var dækket af alger. Nu er algeproblemet i fortiden, og jeg er nødt til at trimme mine akvarieplanter, fordi de vokser så hurtigt. Elsker dette produkt! Let at installere. Mit akvarium ser efter kun 2 uger SOOOO MYE bedre. Før dette spildte jeg penge med at købe nye planter til erstatning for de døde planter, der var dækket af alger. Nu er algeproblemet i fortiden, og jeg er nødt til at trimme mine akvarieplanter, fordi de vokser så hurtigt. Elsker dette produkt!
Andy O. Verificeret køber 1st May 2020
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men... produkt er fremragende og understøttelse 6 måneder på linjen er fremragende. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan købe fra (som jeg var), skal du ikke være. Disse fyre leverer fantastiske produkter og en endnu bedre kundeservice. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men... produkt er fremragende og understøttelse 6 måneder på linjen er fremragende. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan købe fra (som jeg var), skal du ikke være. Disse fyre leverer fantastiske produkter og en endnu bedre kundeservice.
Malcolm K. Verificeret køber 9th Apr 2020
Kan kun sige enestående opsætning, meget godt lavet med meget fulde instruktioner på webstedet meget god pris samt en ekstra bonus. Anbefaler den avancerede co2 til min 200 liter tank, kan du e-maile dem og få et hurtigt svar på rådgivning, men det ser ikke ud til at tage telefonopkald. Min co2-tank har været i gang i 3 uger nu, og planterne er enestående har været nødt til at beskære noget Læs mere... Kan kun sige enestående opsætning, meget godt lavet med meget fulde instruktioner på webstedet meget god pris samt en ekstra bonus. Anbefaler den avancerede co2 til min 200 liter tank, kan du e-maile dem og få et hurtigt svar på rådgivning, men det ser ikke ud til at tage telefonopkald. Min co2-tank har været i gang i 3 uger nu, og planterne er enestående har været nødt til at beskære noget tilbage. Bedste køb jeg har foretaget
John R. Verificeret køber 11th Mar 2020
Fantastisk kundeservice fra indledende forespørgsler til efter køb. Jeg er ny med at bruge CO2 på trods af at have haft et akvarium i 10 år + og rådgivningen var uvurderlig. Kit som beskrevet og let at konfigurere med websidens tutorials og e-mail-instruktioner. Jeg havde et problem med magnetventilen, der stoppede med at arbejde inden for en dag. En hurtig e-mail, og svaret var, at det sandsynligvis Læs mere... Fantastisk kundeservice fra indledende forespørgsler til efter køb. Jeg er ny med at bruge CO2 på trods af at have haft et akvarium i 10 år + og rådgivningen var uvurderlig. Kit som beskrevet og let at konfigurere med websidens tutorials og e-mail-instruktioner. Jeg havde et problem med magnetventilen, der stoppede med at arbejde inden for en dag. En hurtig e-mail, og svaret var, at det sandsynligvis ville være en fejl med stikket, og en ny blev sendt straks. Kit fungerer nu fint. Jeg valgte at bruge engangs CO2-cylindre, som jeg har købt fra Machine Mart https://www.machinemart.co.uk/p/co2-gas-cylinder-600g/ til £ 14,39. Disse synes at være god værdi og er relativt let at kilde til. Vil meget anbefale CO2 Supermarket, hvis du er i markedet for kit til dit akvarium
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Det er designet til brug specifikt med akvarier og har et let at passe design, magnetventil, dobbelttrykmålere og nøjagtig nåleventil til præcis CO2-dosering. Regulatoren passer til cylindre med vandrette ventiler, den type, der findes på industrielle CO2-cylindre.
 
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt