Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Enkelt Trin Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

CO2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

689,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

 • Design og fremstilling af høj kvalitet.
 • Til brug med CO2-cylindre med vandret ventilretning eller vores sortiment af 'avancerede' adaptere.
 • Dobbelttrykmålere, der angiver cylindertryk og output arbejdstryk.
 • Magnetventil muliggør, at CO2 kan tændes / slukkes på definerede tidspunkter.
 • Udgangstryk indstillet til 3 bar, velegnet til akvarier 80L - 500L.
 • Præcisionsnålventil.
 • Industristandard møtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien)
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 • Valg af stik og spænding.
 

Beskrivelse

Regulatoren er designet til at reducere det høje tryk inden i en CO2-cylinder til et lavere, brugbart tryk, der kan bruges til akvarier.

Under fotosyntesen bruger planter kuldioxid og vand kombineret med lysenergi til at producere ilt og sukker. Imidlertid stopper planter i mørke timer fotosyntesen og omdanner CO2 til O2, og det anbefales derfor ikke at tilføje CO2 til akvariet, da niveauerne kan stige til det punkt, hvor der er årsag til din fisk. Den indbyggede magnetventil giver dig mulighed for at konfigurere de krævede tider til CO2-frigivelse, for eksempel at konfigurere den 'tændt' i 'lysene tændt' og 'slukket' i 'tændt' timer. Dette kan opnås med et netværkstimerstik eller pH-regulator. Du kan også vælge at opgradere til en 12v DC magnetventil (lysnettet transformer inkluderet), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Instruktioner

 • Spænd møtrikken til CO2-cylinder eller adapter ved hjælp af passende skruenøgle eller skruenøgle (ikke forsøg at stramme hånd).
 • Åbn nåleventilen helt ved at dreje mod uret og tænde magnetventilen. Dette reducerer den første trykstød på trykmålerne, når CO2-cylinderventilen åbnes.
 • Åben strøm af CO2 på cylinderen.
 • Sluk magnetventilen og luk nålventilen ved at dreje helt mod uret.
 • Tilslut din boble tæller eller slange til regulatoren.
 • Tænd magnetventil og start strømmen af CO2 ved at dreje nåleventilen mod uret.
 • Tillad et par minutter for tryk at indbygge slangen og diffusoren.
 • Juster nålventilen, indtil den ønskede boblehastighed er opnået.
 • Klik her for at læse den fulde reguleringsopsætningsguide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Mujtaba A. Verificeret køber 4th Jan 2021
Førsteklasses kvalitetsprodukt, det bedste er, at der findes præcise instruktioner. Virkelig enkel at installere og gør hvad der står på pakken uden besvær. Blev rådgivet af en ven, efter at jeg havde en dårlig oplevelse med en billig regulator fra eBay, nu er jeg protektor for livet. Tak for at du fremstiller kvalitetsprodukter og for din fremragende Læs mere... Førsteklasses kvalitetsprodukt, det bedste er, at der findes præcise instruktioner. Virkelig enkel at installere og gør hvad der står på pakken uden besvær. Blev rådgivet af en ven, efter at jeg havde en dårlig oplevelse med en billig regulator fra eBay, nu er jeg protektor for livet. Tak for at du fremstiller kvalitetsprodukter og for din fremragende kundeservice !!
David J. Verificeret køber 3rd Dec 2020
Næsten lydløs og fungerer perfekt Næsten lydløs og fungerer perfekt
Tomas R. Verificeret køber 22nd Oct 2020
Ser ud som god kvalitet og nøjagtig indstilling af boblehastighed Ser ud som god kvalitet og nøjagtig indstilling af boblehastighed
David R. Verificeret køber 5th Oct 2020
Virkelig god kvalitetsregulator. Meget tilfreds med varen. Fantastiske online instruktioner. Selvom jeg ikke havde nogen problemer, får jeg en fornemmelse af, at virksomheden ville gøre alt for at hjælpe. Virkelig god kvalitetsregulator. Meget tilfreds med varen. Fantastiske online instruktioner. Selvom jeg ikke havde nogen problemer, får jeg en fornemmelse af, at virksomheden ville gøre alt for at hjælpe.
Paul C. Verificeret køber 3rd Oct 2020
Fremragende service og fremragende produkter. Bestilt fredag eftermiddag og leveret lørdag morgen Fremragende service og fremragende produkter. Bestilt fredag eftermiddag og leveret lørdag morgen
Elias M. Verificeret køber 27th Sep 2020
God kvalitet og fungerer perfekt God kvalitet og fungerer perfekt
Jacky T. Verificeret køber 22nd Sep 2020
Lige frem for at installere og arbejder en godbid. Tilsluttet magnetventil til et smart stik, så jeg kan indstille tiden til at tænde / slukke for CO2. Antallet af bobler var let at komme til det ønskede niveau. Lige frem for at installere og arbejder en godbid. Tilsluttet magnetventil til et smart stik, så jeg kan indstille tiden til at tænde / slukke for CO2. Antallet af bobler var let at komme til det ønskede niveau.
Terry C. Verificeret køber 28th Aug 2020
Modtaget regulator inden for 3 dage efter ordren, UTROLIG SERVICE. Op og kører inden for 15 minutter. Kontroller for NO lækager. Perfekt. Justeret boble igen perfekt. Martin, du er en strålende fyr. Jeg købte en WEIPRO-controller for et par år siden havde et mindre problem af mit eget intet at gøre med enheden. Din kammerat satte mig lige inden for få minutter. Læs mere... Modtaget regulator inden for 3 dage efter ordren, UTROLIG SERVICE. Op og kører inden for 15 minutter. Kontroller for NO lækager. Perfekt. Justeret boble igen perfekt. Martin, du er en strålende fyr. Jeg købte en WEIPRO-controller for et par år siden havde et mindre problem af mit eget intet at gøre med enheden. Din kammerat satte mig lige inden for få minutter. Så alt i alt med levering og hjælp, som Martin har givet mig, vil jeg helt sikkert ANBEFALE CO2 Supermarket til enhver akvarist. Tjenesten er uden sidestykke efter min mening.
Stanimir H. Verificeret køber 14th Aug 2020
Den bedste co2-regulator, jeg har brugt indtil videre. Jeg har det samme som dem, der er købt for længe siden, og det fungerer stadig perfekt, så dette er en langvarig gennemgang. Kundesupport er også perfekt. Den bedste co2-regulator, jeg har brugt indtil videre. Jeg har det samme som dem, der er købt for længe siden, og det fungerer stadig perfekt, så dette er en langvarig gennemgang. Kundesupport er også perfekt.
Aaron E. Verificeret køber 26th Jun 2020
Strålende produkt. Langt bedre end min forrige Strålende produkt. Langt bedre end min forrige
Se flere anmeldelser  Loading
CO2-regulator med dobbelt gauge fastgjort til cylinderen
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt