Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-se Co2-regulator Med Dobbelt Fase

Ultimate-SE CO2-regulator Med Dobbelt Fase

1 206,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

 • Design og fremstilling af højeste kvalitet.
 • Dobbelttrinmekanisme sikrer konstant udgangstryk gennem hele cylindertiden.
 • Justerbart udgangstryk 0-8 bar for at imødekomme ethvert akvariums behov (20L - 3000L).
 • Højtydende integreret 12v DC magnetventil - sikkert, lavt strømforbrug, kølig temperatur og garanteret ingen støj. Strømforsyning medfølger.
 • Højpræcisionsnålventil for ultimativ doseringskontrol.
 • Dobbelttrykmålere viser indgangstryk og output arbejdstryk.
 • Magnetventil muliggør, at CO2 kan tændes / slukkes på definerede tidspunkter.
 • Industristandard møtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien)
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 • Valg af stik og spænding.
 

Beskrivelse

Utrolig funktion, design og fremstilling - Ultimate-SE Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid giver den højest mulige ydelse.

Den dobbelte trinsmekanisme sikrer, at udgangstrykket ikke stiger, selvom indgangstrykket stiger eller falder, som det kan ske i løbet af CO2-cylinderens levetid. Dette giver dig ro i sindet, at trykket og flowet altid vil forblive på det niveau, du har indstillet det til.

Det justerbare output tryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme ethvert akvariums behov, hvad enten det er et lille nanoakvarium på kun 20L eller et akvarium på 3000L, der kræver flere diffusorer, denne regulator kan levere det nødvendige tryk.

Regulatoren leveres med en højtydende avanceret 12V DC magnetventil monteret som standard. Det garanterer sikker drift, lavt strømforbrug, kølig driftstemperatur og eliminerer muligheden for en summende lyd. Tilsætningen af magnetventilen gør det muligt at tilslutte regulatoren til et timerstik eller en pH-regulator, så doseringen af CO2 kan kontrolleres. Dette gør det muligt at slukke for strømmen af CO2, når akvarielysene ikke er tændt, og planterne ikke fotosynteser og ikke drager fordel af tilsætningen af CO2.

En nåleventil med høj præcision er monteret som standard, hvilket giver et meget højt nøjagtighedsniveau for CO2-dosering. Dosering kan opnås så lavt som 1 boble / 10 sekunder til en konstant strøm af CO2, hvilket gør det muligt for den at fungere for små nanoakvarier på 20L til store akvarier på flere tusinde liter.

Instruktioner

 • Spænd regulatoren til din CO2-cylinder ved hjælp af en skruenøgle eller skruenøgle. Brug ikke hænderne til at stramme, det skaber ikke tilstrækkelig tætning og vil sandsynligvis lække.
 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykknappen helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Sæt magnetventilen i en stikkontakt, og tænd for den.
 • Åbn strømmen af gas fra din CO2-cylinder.
 • Cylinderpresuremåleren vil nu indikere cylinderens tryk. Drej trykregulatoren med uret, indtil den læser 40PSI, hvilket er et godt udgangspunkt for en enkelt diffusorinstallation.
 • Når bobeltælleren er knyttet, skal du dreje nålventilen mod uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er velegnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse med dette, dvs. 2 boble / sekund til 300L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette installationsvejledning til dobbelttrin
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Katja D. Verificeret køber 9th Jan 2021
Det fungerer godt, men min manglede en o-ring, og USB-adapteren blev brudt. Det fungerer godt, men min manglede en o-ring, og USB-adapteren blev brudt.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
O-ringen (skive), der bruges til cylinderforbindelsen, er klar, så det kan se ud som om den mangler, men den er der.

Roger S. Verificeret køber 3rd Jan 2021
Jeg købte dette efter at have været dårligt svigtet af en to-trins regulator fra en anden sælger, og dette er meget meget bedre, jeg ville ønske, at jeg havde købt dette fra starten. Selve regulatoren er bedre lavet og færdig, mere præcis og mere pålidelig. Dette er langt den bedste regulator på markedet, og prisen er meget rimelig. Jeg købte dette efter at have været dårligt svigtet af en to-trins regulator fra en anden sælger, og dette er meget meget bedre, jeg ville ønske, at jeg havde købt dette fra starten. Selve regulatoren er bedre lavet og færdig, mere præcis og mere pålidelig. Dette er langt den bedste regulator på markedet, og prisen er meget rimelig.
Marcin D. Verificeret køber 22nd Dec 2020
En fremragende regulator, der kombinerer fremragende kvalitet, høj præcision og til en meget rimelig pris. Jeg har anbefalet dette til andre, fordi det virkelig er fremragende i enhver henseende. En fremragende regulator, der kombinerer fremragende kvalitet, høj præcision og til en meget rimelig pris. Jeg har anbefalet dette til andre, fordi det virkelig er fremragende i enhver henseende.
Rob P. Verificeret køber 20th Dec 2020
Fremragende produkt. Parret med en renoveret 2 kg ildslukker og en nano diffusor. Virkelig let at opsætte efter co2 supermarked guider, og det er lydløst i drift. Emballage kunne ikke have været bedre. Du får virkelig det, du betaler! Kunne ikke anbefale Co2 supermarked mere stærkt! Fremragende produkt. Parret med en renoveret 2 kg ildslukker og en nano diffusor. Virkelig let at opsætte efter co2 supermarked guider, og det er lydløst i drift. Emballage kunne ikke have været bedre. Du får virkelig det, du betaler! Kunne ikke anbefale Co2 supermarked mere stærkt!
Omar H. Verificeret køber 13th Dec 2020
Dette er den bedste regulator, jeg har brugt, alt til kvalitet og let at justere med fin grad af nøjagtighed. Dette er den bedste regulator, jeg har brugt, alt til kvalitet og let at justere med fin grad af nøjagtighed.
Frank F. Verificeret køber 5th Dec 2020
Fantastisk kvalitet og funktion og virkelig nem at bruge, selv for en nybegynder som mig. Jeg besluttede at betale lidt ekstra for dual stage for at eliminere enhver chance for EOTD. Fantastisk kvalitet og funktion og virkelig nem at bruge, selv for en nybegynder som mig. Jeg besluttede at betale lidt ekstra for dual stage for at eliminere enhver chance for EOTD.
Edward R. Verificeret køber 23rd Jun 2020
Let at installere, ser ud til at være godt lavet, kun gripe er nålventiljustering kunne være mere følsom bortset fra det, fungerer meget godt og vil anbefale. Let at installere, ser ud til at være godt lavet, kun gripe er nålventiljustering kunne være mere følsom bortset fra det, fungerer meget godt og vil anbefale.
Valentin B. Verificeret køber 6th Jun 2020
Gør jobbet. Af god kvalitet. Gør jobbet. Af god kvalitet.
Tom T. Verificeret køber 7th Mar 2020
Brugt en lille tilpasning for at passe til min NZ 3 kg cylinder (reguleringsmøtrikken var 2 mm for lang). Nemt udført og ellers meget simpelt at opsætte. Fantastisk service og kommunikation fra CO2 Supermarket. Altid risikabelt at købe ting fra den anden side af planeten, men Martin gjorde det meget let. Vil meget anbefale. Brugt en lille tilpasning for at passe til min NZ 3 kg cylinder (reguleringsmøtrikken var 2 mm for lang). Nemt udført og ellers meget simpelt at opsætte. Fantastisk service og kommunikation fra CO2 Supermarket. Altid risikabelt at købe ting fra den anden side af planeten, men Martin gjorde det meget let. Vil meget anbefale.
Mark . Verificeret køber 11th Nov 2019
Top kvalitet, falder ikke ind i andre billige alternativer, der koster dig mere i det lange løb Top kvalitet, falder ikke ind i andre billige alternativer, der koster dig mere i det lange løb
Se flere anmeldelser  Loading
Cylindertilslutning
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt